NYHETSBREV

Ett utmärkt sätt att kommunicera med sina kunder men med utmaningen att hänsyn måste tas till datorernas SPAM filter. Detta innebär att utformningen av nyhetsbrevet inte kan se ut hur som helst utan måste anpassas därefter. Vi sköter även distributionen utifrån kundens adressregister.

SOCIALA MEDIER

Vi hjälper dig att synas på dina sociala kanaler så som Instagram, Facebook och LinkedIn. Vi går igenom era kanaler och gör dem mer attraktiva med förslag på bilder, annonser och hashtags. Vill ni vi ska sköta era sociala kanaler löpande kan vi ta fram attraktiva offertlösningar.

HEMSIDOR

Tillsammans med KalbyNet bygger vi er nya hemsida. Efter ett möte med er där vi diskuterar era önskemål och behov tar vi fram ett designförslag med en struktur över er sida. Den byggs sen i WordPress med en blockbyggare som gör det enkelt för er att uppdatera den. Ni får alltid en genomgång av sidan tillsammans med en manual och grafisk profil.

WEBSHOP

Vi har samarbetspartners som tillhandahåller webshop och vi svarar då för den grafiska uppbyggnaden, fotoredigeringen samt ser till att kunden får en väl fungerande webshop.