3D ANIMERING

SKAPA PRODUKTER OCH MILJÖER I DATORN

Animering är användbart vid t.ex. framtagning av produktblad för nya produkter eller vid behov av miljöbilder till annonser, kataloger eller hemsidor. Dagens digitala teknik har medfört att animering är både en prisvärd och snabb lösning.

MILJÖBILDER

Kostnaden att bygga upp en studio eller hyra sig i en lokal med en fotograf i flera dagar kan bli stor. Med en 3D-miljö får du det precis som du vill utan att du ens behöver tillverka dina produkter. Vi hjälper dig hela vägen från inspirationsbilder till att välja ytskikt, inredning och tillslut leverans av högupplösta bilder som kan användas på din hemsida, webbshop eller i annat marknadsföringsmaterial.

3d-skola

PRODUKTBILDER

Utan att behöva tillverka dina produkter kan du enkelt bygga upp en katalog av bilder till din hemsida, webbshop eller trycksaker. Bestäm material och färger och jobbet är klart!

Slide

VIDEOR

Visa enkelt upp olika färger och material genom en enkel video. Kanske är det några speciella funktioner som ska antingen ska marknadsföras eller visas i en instruktionsvideo. Vi hjälper dig skapa professionella videos med 3D-animering.

Vill du veta mer om 3D-animering?