Slide TIDNINGAR Skapa din egen tidning till din förening eller företag.
Vi har en lång erfarenhet av tidningsproduktioner.

TIDNINGSPRODUKTION

Kjellsa har producerat tidningar i 35 år. Den största tidningen är den som varit med i alla år – SPES Förgätmigej. En tidningsproduktion kräver ett bra samarbete mellan ansvarig utgivare och oss på byrån. Texter och bilder i olika format skickas in och vårt jobb är att göra en tydlig och attraktiv layout formad enligt föreningens eller företagets grafiska profil.

WISSELTOFTABLADET

Byalaget Visseltofta Vänner är en ytterst aktiv förening som bl a ger ut en medlemstidning 4 gånger per år. Vi har under flera år varit en samarbetspartner och producerat tidningen med god hjälp av deras hängivna medlemmar.

FÖRETAGSMAGASIN

Att ge ut en företagstidning är ett bra sätt att informera dina kunder och leverantörer om din verksamhet. Du har själv kontroll på innehållet och får en snygg design på ditt magasin med vår hjälp. Vi kan hjälpa er att fota och har bra kontakter med lokala fotografer.

LÄS DIN TIDNING ONLINE

Alla tidningar vi producerar erbjuder vi också att publicera online i en blädderbar version. Du är fri från reklam och “läs mer” samt att vi kan lägga in er logotype, den kan även publiceras på er hemsida och sociala medier. Nedan kan du läsa vårt kundtidning online.

Vill din förening eller företag också ge ut en tidning?