NYHETSBREV

NÅ UT DIREKT TILL DINA KUNDER

Ett utmärkt sätt att kommunicera med sina kunder men med utmaningen att hänsyn måste tas till datorernas SPAM filter. Detta innebär att utformningen av nyhetsbrevet inte kan se ut hur som helst utan måste anpassas därefter. Vi sköter även distributionen utifrån kundens adressregister.

Slide

EFFEKTIV MARKNADSFÖRING

Nyhetsbrev eller e-postutskick vad vi än vill kalla det är en viktig del av ett företags marknadsföring. En del använder det endast som ett informationsverktyg medan andra vill direkt sälja. Hur du än vill använda det så är det ett fantastiskt sätt att nå ut.

NÅ DIN MÅLGRUPP

Sedan 2013 har vi erbjudit tjänsten att hjälpa företag med deras nyhetsbrev vilket är ett av de bästa sätten att nå din målgrupp.

Har du redan ett kundregister med e-postadresser är du redan på god väg. Vi hjälper dig sedan att skapa en tilltalande mall för ditt budskap och din grafiska identitet.

“Sociala medier i all ära, jag förutspråkar det varje dag, det är också otroligt viktigt för alla företag att synas där men med nyhetsbrev så når du direkt in i dina kunders mailboxar. Vi hjälper dig skapa innehåll som dina kunder vill läsa. De ska se fram emot era nyhetsbrev, då har man lyckats!” – Ida 

Kontakta oss så berättar vi mer!