Slide TJÄNSTER Vi hjälper dig från början till slut,
som en helentreprenad om du vill.
Vi har bra kontakter från fotografer
till översättningsbyråer och copywriter.

TRYCKNING

Dagens teknikutveckling har inneburit att valen av tryckmetodik har blivit flera. Snabba och korta serier trycks oftast digitalt medan större upplagor fortfarande görs via offset alt digitalt/offset. Vi väger samman kundens önskemål och väljer den tryckmetod vi bedömer passar kunden bäst.

FOTOGRAFERING

Behovet av produktbilder ökar i takt med att alltfler kunder söker information på webben. Även den generella bildpresentationen av företaget och personalen behövs från tid till annan uppdateras. Vi tar fram högupplösta bilder och ser till att frilägga om så önskas. Även flygfotografering via drönare kan erbjudas via en av våra samarbetspartners.

3D-ANIMERING

Animering är användbart vid t.ex. framtagning av produktblad för nya produkter eller vid behov av miljöbilder till annonser, kataloger eller hemsidor. Dagens digitala teknik har medfört att animering är både en prisvärd och snabb lösning.

COPYWRITER

Vi tar fram texter till annonser, ingresser, företagspresentationer och smarta underliners samt även hela textinnehållet för företagets hemsida om du själv inte hinner med.

ÖVERSÄTTNING

Genom våra samarbetspartners har vi tillgång till en många kompetenta översättare. Bra kvalitet, prisvärda och snabba leveranser är deras motto. Fråga oss för offert.

POWER POINT PRESENTATIONER

Företagets grafiska design bör även synas på material som tas fram internt., t.ex. en företagspresentation. Vi hjälper till med framtagning av grundmallen och om kunden vill skapar vi en komplett färdig presentation av företaget.