MUSIKHUSET I MARKARYD

EN GAMMAL BILVERKSTAD

Efter en lång karriär på NIBE fick Benny Torstensson chansen att förverkliga möjligheterna och drömmarna om ett musikhus i Markaryd. Han letade efter en lokal för musikskola och då passade “Levi Carlssons” perfekt.

LOGOTYPE

En modern logotype som leker med den traditionella musiksymbolen G-klaven. Färgerna är noga framtagna och speglar den röda ridån på scenen. En 3D-effekt i logotypens symbol gör att den poppar i de mesta sammanhang. Den ger ett fint kännetecken på Musikhusets vita fasad.

HEMSIDA MED BOKNINGSSYSTEM

Tillsammans med Kalbynet byggde vi en hemsida i WordPress med ambitionen att både vara informativ om alla musikevenemang, såväl kommande som redan genomförda, samtidigt som den känns modern och andas musik rakt igenom. På hemsidan finns även ett bokningssystem där man kan köpa biljetter till kommande evenemang.

Även Musikskolans aktiviteter finns representerade på sidan.

ANNONSER

En igenkännande marknadsföring är A och O, här har vi arbetat fram ett formspråk som pratar musik, show och glädje! Du ser direkt vem avsändaren är vilket är ett måste vid annonsering. Till Musikhuset i Markaryd sköter vi all annonsering från tryckt i tidningar till sociala medier och hemsida.