kjellsa-ida-600x600

Mitt intresse för marknadsföring och design väcktes tidigt och jag valde medieprogrammet med inriktning Grafisk kommunikation på C4 gymnasiet i Kristianstad. 2010 tog jag studenten och i september samma år fick jag en långtidspraktik hos Kjell och i januari 2011 blev jag anställd. Att designa fram en logotype eller layout är otroligt roligt men även småjobben då man bygger upp kreativiteten under tiden.

Jag och min man Johannes köpte hus i augusti 2012 och sen dess har jag även kunnat använda mitt stora intresse för renovering och inredning. Vi delar även huset med vår lilla randiga katt Karin.
I januari 2016 fick vi vår son William och i maj 2018 kom vår andra pojke Mio, hur klyschigt det än låter så har livet fått en helt annan mening nu.

Med en man som är basist i ett metalband är rock är den musik mitt hjärta slår mest för men den mesta musik är välkommen hos mig beroende på tillfälle och humör!

Älskar att resa och vår bröllopsresa till New York och Miami var fantastisk, en perfekt blandning mellan storstad och sol.